AKTUELNO

Koliko su se naše zvezdice promenile?

Veliko superfinale jubilarne pete sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars" na programu TV Pink je sutra od 22 časa, kada ćemo posle osam meseci takmičenja dobiti pobednika!

Za titulu najboljeg među najboljima sutra će se boriti Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska, 12 veličanstvenih superfinalista koji su tokom ove sezone oduševili žiri, ali i publiku. U susret velikom superfinalu, mi smo odlučili da vas podsetimo na to kako su naše zvezdice izgledale kada su se prvi put pojavile na sceni "Pinkovih zvezdica".

Nika Purić je sa samo sedam godina bila učesnica druge sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja. Tada je otpevala pesmu "Bikini sa žutim tačkicama" i očarala žiri, te stigla do superfinala. Tri godine kasnije, sa deset godina, Nika je u "All Stars" sezoni pokazala veliki napredak u pevanju, te je zasluženo u samoj završnici i ove godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravo iznenađenje druge sezone bio je Žarko Pribaković - na sceni je sa samo 13 godina otpevao pesmu Ete Džejms "Swing Low, Sweet Chariot" i doneo kantri zvuk u ovo takmičenja. To je oduševilo žiri, a tri godine kasnije, vratio se na veliku scenu da pokaže ono najbolje. Sa 17 godina, osim što odlično peva, Žarko je i miljenik devojčica, pa ne čudi što je stigao do superfinala.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičar koji se posebno izdvojio tokom treće sezone bio je Sergej Pajić. Kada je sa 13 godina izašao na scenu i otpevao "Sve još miriše na nju", devojčice su već tada poludele za njim, i od tada nazivaju sebe "Pajićkama". U "All Stars" sezoni, Sergej je na scenu doneo zvuke moderne muzike i pokazao da već ima izgrađen muzički pravac, a žiri je tokom ovih osam meseci hvalio njegov pevački napredak.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Tara Stojanović prvi put je na veliku scenu "Pinkovih zvezdica" stala sa 13 godina, u drugoj sezoni, kada je otpevala pesmu "When I Was Your Man". Već tada je njen talenat bio neosporan, a kada se pojavila u četvrtoj sezoni, žiri je bio impresioniran njenim ponašanjem na sceni. Sa 17 godina, u jubilarnoj petoj sezoni, Teodora Tara je pokazala da ima sve što je potrebno jednoj zvezdi, postala je miljenica Milana Stankovića, a zahvaljujući vašim glasovima, stigla je do superfinala.

Foto: TV Pink Printscreen

Svojim glasom i emotivnim pevanjem, David Marković osvojio je publiku još u trećoj sezoni, otpevavši pesmu "Čija si". Sa samo 11 godina, David je pokazao ozbiljno pevačko umeće, a za to je dokaz i njegovo pojavljivanje u "All Stars" sezoni. Dve godine kasnije, David je promenio frizuru, ali je i dalje ostao omiljen među devojčicama. Tokom poslednje sezone briljirao je i uglavnom je od žirija dobijao samo pohvale, te je zasluženo u superfinalu.

Foto: TV Pink Printscreen

I Bojana Radovanović je sa 11 godina svoje prvo pojavljivanje imala u trećoj sezoni, kada je iznenadila sve pevajući pesmu "Luče" i u isto vreme vozeći hoverbord. Tokom "All Stars" sezone Bojana je dobijala pohvale kako na račun pevanja, tako i na račun scenskog nastupa, a poseban utisak ostavilo je njeno izvođenje numere "Njujork, Njujork".

Foto: TV Pink Printscreen

Dečak koji je u prvoj sezoni sa samo deset godina osvojio srca publike i žirija svojim emotivnim pevanjem, sasvim sigurno je David Radosavljević. On je u svom prvom nastupu otpevao pesmu "Nikome ni reč", a žiri je odmah prepoznao njegov talenat. Nakon prve sezone, David je čak bio gost na koncertu Dina Merlina, a u "All Stars" sezoni dokazao je zbog čega je jedna od omiljenih zvezdica, posebno među devojčicama.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvoj sezoni debitovala je i trinaestogodišnja Isidora Mitić iz Leskovca sa pesmom "Srešćemo se opet", koja je i tada, tokom takmičenja, pokazala značajan napredak. Danas, sa 17 godina, Isidora je svojim moćnim glasom pokazala da je dostojna svetske scene, zbog čega je i u samoj završnici "All Stars" sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Fantastičnu Irinu Arsenijević gledali smo takođe u prvoj sezoni, kada je sa samo 10 godina otpevala veoma zahtevnu pesmu "Rijeka bez imena", i uspela da oduševi petočlani žiri. Posle pet godina rada na pevanju i usavršavanja, Irina je gotovo uvek u "All Stars" sezoni dobijala pohvale od članova žirija, koji su često ostajali nemi pred njenim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Već u drugoj sezoni četrnaestogodišnja Antonia Gigovska je izvođenjem pesme "More pelina" pokazala je da će izrasti u jednog ozbiljnog izvođača. To je tri godine kasnije dokazala u jubilarnoj petoj sezoni - kako je sam žiri rekao, Antonia nije imala nijedan kiks, a njeni nastupi uvek su budili najdublje emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna zvezdica iz peve sezone je Mateja Vukašinović - otkako je sa 13 godina na sceni otpevao "Blago onom ko te ima", mnogi su mu predviđali da će postati tinejdž-zvezda. To se i ostvarilo, Mateja već ima i svoje pesme, a žiri je u "All Stars" sezoni često komentarisao kako se kod njega vidi napredak u svakom smislu, te ne čudi što ćemo ga gledati u superfinalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od sigurno najprepoznatljivijih zvezdica je sasvim sigurno Darija Vračević. Kada se sa sedam godina u drugoj sezoni pojavila na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevala "Zlatni dan" osvojila je simpatije publike. Pojavljivanjem u "All Stars" sezoni, Darija je pokazala da je u protekle tri godine vredno radila na svom talentu. Osim što je pokazala neosporne pevačke sposobnosti, Darija je pokazala i da je odlična glumica, da joj čak i ples ide od ruke, a njeni spektakularni nastupi se i dalje prepričavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih 12 gledaćemo sutra od 22 časa na TV Pink u velikom superfinalu "Pinkovih zvezdica - All Stars", a ko je vaš favorit?

Autor: M. Đ.

#Antonia Gigovska

#Bojana Radovanović

#Darija Vračević

#David Marković

#David Radosavljević

#Irina Arsenijević

#Isidora Mitić

#Mateja Vukašinović

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Sergej Pajić

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Žarko Pribaković

'