AKTUELNO

Šok i neverica!

Žurka koja je održana prethodne noći u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" donela je mnoga iznenađenja. Najveće su, ipak, priredili Mina Vrbaški i Savo Perović, koji su čak dva puta imali seks! I dok nam je Minina majka priznala da, iako misli da je Savo dobar momak, neće biti ničega između njih dvoje, pevačeva majka Suzana Perović Blondi ima drugačije mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kako nam je Blondi priznala, ona je još ranije znala da se Savi sviđa Mina:

Da budem iskrena, ja to znam, na početku kada sam bila Savo mi je govorio da su mu simpatične Dragana i Mina. Gledao ih je očima malo bezobraznim. Mina kao Mina mi se dopada. Što se veze tiče, ja bih podržala svaku vezu, sa bilo kim da je moj sin. Ako je njemu dobra, meni je najbolja. Mina je dobila najboljeg momka u Zadruzi. Samo ako ume da ga čuva, ona je dobila najboljeg momka. Toliko je čekala, ali je zaslužila takvog momka - kaže Blondi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak, izgleda da se njoj druga zadrugarka mnogo više dopada za snajku nego Mina, a u pitanju je Sanja Stanković, sa kojom se Savo venčao u okviru zadatka "Svadba" koji im je organizovao Veliki šef.

Ja kao žena osećam da tu postoji sa Sanjine strane nešto. A i osećam svoje dete, ali on to ne bi uradio nikad zbog Sanje, jer je takav momak. Između Sava i Sanje ima mnogo emocija. Ja njega poznajem, znam svaki njegov pokret. Sanja je zaljubljena u Sava, Savo je zaljubljen u Sanju. Nažalost, tu je Matora, ali kada bi se Savo i Sanja smuvali, to bi bila ljubav možda i do kraja života - zaključila je Blondi.

Foto: Pink.rs, Unsplash

Autor: M. Popović

#Blondi

#Rijaliti Zadruga

'