AKTUELNO

Deca su im na prvom mestu!

Glumica Anđelina Džoli organizovala je trinaesti rođendan ćerki Šajlo Džoli-Pit koja je bila u prestižnom "eskejp rumu" u Los Anđelesu, a tamo nije bio prisutan Anđelinin bivši suprug glumac Bred Pit.

PROČITAJTE: POSTAJE PRAVNICA! Kim Kardašijan provela ceo dan sa čovekom osuđenim na smrtnu kaznu! Tvrdi da je nevin za zločine za koje je osuđen! (FOTO)

Zanimljivo je i da fotografije sa proslave nisu ugledale svetlost dana, zbog čega je javnost ostala uskraćena da pogleda kako je izgledalo ovo slavlje. Takođe, poznato je da Džolijeva trenutno najviše uživa u porodičnom životu i da je bliska sa svojom decom.

Glumica je usvojila čak troje dece, od ukupno šestoro, a u braku sa Bredom Pitom rodila je najstariju ćerku Šajlo koja ima trinaest godina i blizance Vivijen i Noks, koji sada imaju deset godina.

Džolijeva se sa svojom decom često pojavljuje i na javnim događajima, naročito nakon što je brak sa poznatim glumcem okončan. Izvor blizak, svojevremeno najpoznatijem svetskom, bračnom paru navodi da su oboje fokusirani na odgajanje dece i da su zarad njihove sreće sada u dobrim odnosima.

Pink.rs

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

'