AKTUELNO

Saznajte koje poznate ličnosti su provele najluđu noć sa svojim boljim polovinama.

Neke svetske zvezde rešile su da ovu Novu godinu ne dočekaju radno, već u romantičnoj atmosferi sa svojim partnerima. Oni su podelili sa pratiocima na Instagramu koga će poljubiti u ponoć.

Lejdi Gaga i Tejlor Kini

Pevačica je postavila fotografiju na kojoj grli svog budućeg supruga, poznatog glumca Tejlora Kinija. Njih dvoje su u nimalo glamuroznom izdanju, a Lejdi Gaga je bez šminke.

- Hvala našim fanovima i voljenima na svemu što su nam dali ove godine. Imali smo predivan odmor i veoma smo zahvalni jer ne bi bilo isto da vi niste u našim životima. Srećna Nova godina - napisala je pevačica.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Trudna Krisi i njen suprug, pevač Džon Ledžend imaju mnogo čemu da se raduju u narednoj godini. Ona je na Instagramu postavila fotografiju sa suprugom, a oboje su u elegantnim odevnim kombinacijama.

- Srećna Nova godina ljudi! Volimo vas, zaista. Kakva godina... i već razmišljam koliko će sledeća biti drugačija!! Zbogom 2015. godino - hvala ti na svemu što si nam donela i čemu si nas naučila - napisala je Krisi.

Keri Andervud i Majk Fišer

Iako je za Novu godinu pevala na Tajms skveru, Keri je iskoristila priliku da se podseti svog prvog sastanka sa suprugom Majkom Fišerom, koji se desio baš na novogodišnje veče.

- Naši životi su se zauvek promenili od te noći. Ne bih promenila ništa. Volim te - stavila je Keri u opis fotografije.

Autor: M. Đurović

'