AKTUELNO

Milionski auditorijum iz dana u dan prati sve što se dešava u najgledanijem rijalitiju ikada na ovim prostorima!

Druga sezona rijalitija "Zadruga" počela je 6. septembra 2018. godine, kada se u velelepni grad nadomak Beograda, koji je izgrađen za potrebe ovog projekta, uselilo preko 40 poznatih ličnosti koje su započele svoj život pred milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

Za skoro devet meseci emitovanja imali smo prilike da gledamo svađe, raskide, nove ljubavi, lude žurke, borbe i uživanje naših zadrugara, a zajedno sa njima i vama oborili smo sve rekorde gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

U prilog tome govori i činjenica da je novi Jutjub kanal Zadruge, od početka ove druge sezone, imao milijardu i po pregleda, odgledano je četiri milijarde i 300 miliona minuta videa, ostavljeno dva miliona i 690 hiljada komentara, a videi su šerovani dva miliona puta. Trenutno stanje pretplatnika na kanalu je 635.400.

Videi na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge najgledaniji su u Srbiji, zatim u Bosni i Hercegovini, a ništa manje se gledaju i u Nemačkoj, Hrvatskoj i Austriji. Video klipove podjednako gledaju žene i muškarci, a prosečna starosna dob gledalaca je između 24 i 35 godina.

Foto: YouTube Printscreen.

Kada govorimo o Instagram nalogu najgledanijeg rijaliti programa kod nas, on trenutno ima 160 hiljada pratilaca, a rič mu na nedeljnom nivou dostiže i do pet miliona, dok broj impresija na nedeljnom nivou ide i do neverovatnih 100 miliona.

Foto: Printscreen Instagram - zadruga.rtvpink

Kompanija Google je objavila rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji. Pojam "Zadruga" bio je najpretraživaniji.

Foto: TvPink Printscreen

Rijaliti "Zadruga" je jedan od najgledanijih formata televizije Pink, ali i svih ostalih emitera ikada. Za to su zaslužni upravo naši gledaoci kojima se zahvaljujemo na poverenju i obećavamo da ćemo i dalje davati sve od sebe da to isto poverenje opravdamo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'