AKTUELNO

Sanju su povredile reči Kulićeve.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora su ušle u žestok konflikt sa Miljanom Kulić i to zbog toga što je Kulićeva stihovima pesme isprovocirala plavušu na račun njene bolne prošlosti.

Prilikom te svađe pale su teške reči sa Miljanine strane, a predstavnici sedme sile su upitali Kulićevu da li smatra da je njen postupak ispravan.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je u redu provocirati i udarati i spominjati onakve stvari koje si ti rekla Sanji tokom svađe - glasilo je pitanje novinara za Miljanu.
Ja sam tu pesmu pevala i kod sudnice i svuda ne razmišljajući ni o čemu. A i što bih razmišljala o ovim klošarima. Ovaj mali kepec Matora je rekla kako sam ja p*šila k*rac, kako moje sestre koriste narkotike, za to ih čeka tužba. Zašto bih ja razmišljala o Sanji i ovome. Opustila sam se tokom žurke i nije mi ni palo na pamet da razmišljam o tome. Naroguša ova mala me ne voli. Nisam to svesno uradila, ali nije ni u redu da neko fizički nasrne na tebe. A nikako ni ovaj mali kepec narogušeni - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ušla u sobu i počela da peva, ja sam je pitala da li može da prestane. Ona je počela da urla i ja sam njoj rekla: "Da li hoćeš da odem da ti zovem Mariju i probudim ti dete zbog toga i tu je ona meni rekla: "Silovana, ja nemam nikoga". Ja nisam nju nikada uvredila da bi ona meni tako uvredila. Ani je tatu dirala, Zoli je pokojnu baku dirala, Matoroj je spominjala pokojnog bratanca. Ona je u emisiji rekla da će me taj silovati kada izađem iz "Zadruge 2" i da mi samo tako neko može napraviti dete - rekla je Sanja sa knedlom u grlu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

#Sanja Stanković

'