AKTUELNO

Uživa u ljubavi koju mu pružaju!

Poznati srpski teniser Novak Đoković  juče je sa svojim najbližima otišao u Francusku i proslavio svoj 32. rođendan. Dugo je razmišljao gde će upriličiti rođendansko slavlje, pa je na kraju odlučio da to bude Francuska jer je njegova supruga Jelena Đoković izrazila želju da to bude u gradu ljubavi.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je Novak u prethodnom periodu imao dosta poslovnih obaveza, a tako će biti i u narednom, odlučio je da svoj divan dan proslavi sa najbližima i tako napuni baterije jer mu je porodica na prvom mestu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Zajedno sa njima na ovom putovanju su i njihovi naslednici, ćerka Tara i sin Stefan. Dan su proveli šetajući Parizom, obilazeći njihova omiljena mesta. Jelena je za večeru rezervisala sto u omiljenom restoranu svog supruga u kom je organizovala pravo iznenađenje. Novak do poslednjeg časa nije znao gde odlaze, sve do momenta dok se nisu približili restoranu. Teniser je bio oduševljen jer su njegovi najmiliji sa njim, pa nije skidao osmeh sa lica. Da ugasi rođendanske svećice i pomisli želju, pomogli su mu Stefan i Tara - rekao je dobro obavešten izvor.

PROČITAJTE JOŠ: TENISKA JAVNOST ZGROŽENA IZJAVOM FEDERERA! Švajcarac otvoreno stao na stranu Kirjosa koji je napravio haos na terenu: Šta je uradio, povredio je stolicu?

Pink.rs

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'