AKTUELNO

Od tvoraca serija "Nasleđe jedne dame" i "Ljubav i osveta" stiže novo ostvarenje.

Od ponedeljka 10. juna od 21 čas na TV Pink će se emitovati visokobudžetna turska drama "Ljubav iz osvete" ("Cesur ve Güzel") , koja je stekla veliku popularnost u Turskoj, a sada će oduševiti i publiku u regionu.

Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji je bogatsvom koje je godinama sticao, dobio i veliki uticaj i status čoveka kog se treba plašiti, te ne postoji mesto ili institucija u gradu u kojima on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece - sina Korhana Korludaga, koji je veliko razočarenje za njega, i ćerku Suhan Korludag, koju voli više od svega.

Korhanova supruga, Džahide Korludag, bezuspešno pokušava da ostane u drugom stanju, istovremeno strahujući da bi Suhan u tome mogla da uspe pre nje, što znači da bi porodično bogatstvo prešlo u ruke Suhaninog prvenca. Plašeći se tog scenarija, Džahide pokušava da ubije svoju zaovu. Međutim, neće uspeti da sprovede svoj opaki plan u delo - u tome će je sprečiti misteriozni stranac Džesur Alemdaroglu, koji će spasiti Suhanin život.

Foto: RTV Pink/Promo

Džesur će time osvojiti ne samo Suhanino srce, već i naklonost strogog Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Međutim, da li će ga ljubav prema Suhan naterati da preispita svoju odluku i poštedi Tahsina kazne za grehove iz prošlosti, saznaćete od 10. juna na TV Pink.

Foto: RTV Pink/Promo

Glavne uloge poverene su glumcima koji su veoma popularni na ovim prostorima - Suhan Korludag otelotvorila je Tuba Bujukustun, koju ste gledali na TV Pink u seriji "Ljubav i novac", ulogu Džesura Alemdaroglua dobio je turski Bred Pit, Kivanč Tatlitug, dok imućnog Tahsina Korludaga igra Taner Levent - glumac koga ste upoznali u ulozi Garipa u hit turskoj seriji "Istanbulska nevesta". Tahsinovog sina Korhana Korludaga igra Erkan Avdži, ulogu Džahide Kordulag dobila je Sezin Akbašogulari, dok Bulenta Ajdinbaša, koji je nesrećno zaljubljen u Suhan, glumi Serkan Altunorak, poznat po ulozi pesnika Tašličali Jahje, u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Foto: RTV Pink/Promo

Foto: RTV Pink/Promo

Serija "Ljubav iz osvete" okupila je velika imena iz turske kinematografije - autor serije je Edže Jorenč, tvorac serije "Ljubav i osveta", koja se 2012. godine prikazivala na TV Pink. Pored nje, scenario potpisuju Elif Usman, scenarista veoma popularne serije, "Nasleđe jedne dame", koju ste 2012. godine imali priliku da gledate na TV Pink, kao i Serdar Sojdan i Denz Bujukirli, dok je za režiju bio zadužen Ali Bilgin.

Ako je suditi samo po glumačkoj ekipi, nema sumnje da će telenovela "Ljubav iz osvete" osvojiti srca publike u regionu, koja će ovu hit tursku seriju moći da gleda od ponedeljka 10. juna u 21 čas na TV Pink.

Da li smo spremni da zaboravimo na osvetu i grehove iz prošlosti zbog ljubavi?

Autor: M. Đ.

#Kivanč Tatlitug

#Ljubav iz osvete | Cesur ve Güzel

#RTV Pink

#Taner Levent

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#Turska

#glumac

#glumica

#serija

'