AKTUELNO

Serija "Crveni mesec"; prati ljubavnu priču, smeštenu u period od avgusta 1913 do kraja 1915. godine.

Kao što je Željko Mitrović najavio, u narednom periodu gledaoce TV Pink očekuju novi projekti, kvalitetniji i bogatiji sadržaj, posebno kada govorimo o domaćem igranom programu. Prvi u nizu Pinkovih projekata i ujedno najveći do sada, jeste istorijska dramska serija "Crveni mesec", delo Romana Majetića i Željka Mitrovića, čije snimanje počinje danas.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako će se snimati i na autentičnim lokacijama širom Srbije, snimanje će se u najvećoj meri odvijati u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima, najmodernijim u ovom delu Evrope. Na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima, a ništa manje impresivan nije ni enterijer.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mada snimanje počinje danas, glumačka ekipa nedeljama unazad održava probe i priprema se, a sada je na Željko Mitrović na svom Instagram nalogu objavio prvi najavni video serije "Crveni mesec". Naime, vlasnik TV Pink je sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelio kako će izgledati ova istorijska dramska serija i najavio današnje snimanje i prvu klapu.

Završene su i poslednje probe i pripreme za početak snimanja najvećeg Pinkovog igranog projekta, serije "Crveni mesec" - napisao je Željko Mitrović uz video.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Da su gledaoci s nestrpljenjem iščekivali ovakav igrani program na TV Pink, pokazuje i to da je za manje od sat vremena ovaj video na Željkovom Instagramu dobio više od 1.000 pregleda. Podsetimo, serija "Crveni mesec"; prati ljubavnu priču, smeštenu u period od avgusta 1913 do kraja 1915. godine. Glavni junak, mladi srpski oficir, vraća se sa ratišta u rodnu kuću.

Dočekuju ga radosno, a svadba mu je, tradicionalno, već zakazana. Međutim, ćerka austrougarskog poslanika “bacila je oko” na njega. Nedopustivo za to vreme, koketna ml da dama, ne krije svoja osećanja. Glavne uloge u ovoj produkciono veoma zahtevnoj seriji tumače Ivana Dudić i Miloš Đurović, a početak snimanja zakazan je za danas.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pink.rs

#Željko Mitrović

'