AKTUELNO

Bruka!

Ana Korać iza sebe i te kako nema čistu prošlost, a njene najmračnije tajne isplivale su u rijaliti programu "Zadruga 2" gde je potpuno razotkrivena, nakon što je Aleksandri Subotić preotela verenika Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema novim informacijama domaćih medija, Ana Korać ranije je bacila oko i na mladog košarkaša sa kojim je u vezi bila pevačica Dara Bubamara, a zadrugarki se sviđao i Darin bivši suprug Milan Kesić.

Foto: TvPink Printscreen

Javno je pričala kako će oteti momka od pevačice, ma nije ni od čega prezala. Prijateljima je govorila da će biti njen, da on nije za Daru. Imala je svoje špijune koji su joj javljali kada je on u Beogradu i gde izlazi, pa ga je bukvalno uhodila! Čak mu je preko konobara i menadžera klubova stavljala do znanja da je zanima i da bi sa njim htela nešto više, ali je to košarkaš sve kulirao jer ga je samo Dara zanimala! Ta je priča stigla i do Dare, ali se ni ona, takođe, nije na to obazirala - navodi izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Ali to nije sve, Ana je imala i opsesiju prema Milanu Kesiću, i za vreme braka sa Darom, i posle! Međutim, on čovek retko kad boravi u Srbiji, pa Ana nije mogla da ga smara sve i da je htela. Slala mu je poruke jer je nekako nabavila njegov broj, ali ni na jednu nije dobila odgovor. Sigurno joj je blokirao broj i ništa od toga nije čitao. On je u to vreme više vremena bio u Parizu, baš ga je bolelo uvo za neku tamo Anu! U međuvremenu je Dara raskinula sa košarkašem, a Ana je ušla u rijaltii, prvo jedan, pa drugi - dodao je izvor.

PROČITAJTE: MATORA ZALJUBLJENA U LUNU? Jovana priznala svoja osećanja prema Đoganijevoj, a onda je u kući nastao potpuni KARAMBOL! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Korać

'