AKTUELNO

Uvek je bio uz njega!

Glumac Mihailo Miša Janketić napustio nas je danas, a iza sebe je ostavio sjajne uloge. Ipak, ono na šta je bio najponosniji je njegova porodica - supruga Svjetlana i deca Iva, Milica, Radomir i Marko.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko je krenuo očevim stopama, a na pitanje da li mu roditelji kao poznata glumačka imena daju savete u vezi sa poslom koji ih je spajao, Marko je rekao:

Oni se menjaju od filma do filma, od predstave do predstave, u zavisnosti do toga šta radim u tom trenutku. A roditelji me podržavaju onoliko koliko sam ja zadovoljan i srećan - rekao je Marko.

Miša je svog Marka podržao i u njegovoj odluci da se bavi glumom koju je on osvojio talentom i potrudi se da pronikne u sve njene tajne.

Glumci uglavnom nisu srećni kada su previpše eksponirani, jer kada te ima svuda, osećaš se ogoljeno. To negde treba dozirati. Trudim se da pričam stvari koje su suvisle. Nisam mudrac, nisam filozof, nisam baš naročito potkovan životom pa da delim životne lekcije. Imam odgovornost prema poslu, imam stečenu neku etiku, neke principe koje se tiču mog posla i trudim se da to ispoštujem maksimalno. Sestre su uz mene, onako kako sestre mogu da vole brata. Tako izgledaju neki naši odnosi, svi smo mi veoma povezani.

Foto: E-Stock/Kostadin Kamenov

Glumom se bavi i Mišina ćerka Milica Janketić, naslednica Iva Ćirić je po profesiji balerina, a sin Radomir je policajac.

Autor: Pink.rs

#Marko Janketić

#Miša Janketić

'