AKTUELNO

Siniša Dragutinović našao je zamenu Dragani Mitar!

Jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući svakako je ljubavni život Dragane Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života, a ono što će je zasigurno šokirati po završetku rijalitija jeste to da ni njen suprug Siniša Dragutinović nije gubio vreme dok mu je žena u "Zadruzi", već je otpočeo vanbračnu vezu sa javnosti nepoznatom brinetom!

Foto: Pink.rs

Kako je Pink.rs prvi pisao, Draganin suprug Siniša poceo je da živi sa drugom ženom. Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu, a koliko su bliski dovoljno govore i naše ekskluzivne paparaco fotografije na kojima Draganin muž razmenjuje nežnosti sa svojom ljubavnicom!

Foto: Pink.rs

Naime, naš paparaco uslikao je Dragutinovića i njegovu ljubavnicu danas oko podneva, po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Njih dvoje su se, kako smo uspeli da saznamo, poslednjih dana baškarili u Abu Dabiju, gde je Dragutinović ispunjavao sve hirove svojoj novoj emotivnoj partnerki u koju je, sudeći po fotografijama, do ušiju zaljubljen.

Podsećanja radi, Dragana je u više navrata u "Zadruzi" spominjala kako nju Siniša nije hteo da vodi u Abu Dabi, a na istu destinaciju odveo je svoju ljubavnicu.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

'