AKTUELNO

Izgovorila sudbonosno ''da''.

Zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (23) izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Džou Džonasu (29) u Las Vegasu!

Par se venčao u kapeli "A Little White Chapel" samo nekoliko sati nakon dodele Billbord muzičkih nagrada u istom gradu.

Američki di-džej poznat kao DJ Diplo na svom Instagram profilu podelio je video sa ceremonije na kome Džo nestrpljivo iščekuje svoju dragu kod oltara pre nego što se pored njega pojavila u beloj venčanici sa velom.

Sofi i Džo verili su se u oktobru 2017. godine, na večnu ljubav zakleli su se pred prijateljima i kolegama, a ceremoniju venčanja predvodio je imitator Elvisa.

- Ja se udajem... I volim te... I zahvaljujem Bogu što mi je dao tebe - govori Sofi na jednom snimku.

- Obećavam ti, nikad te neću napustiti. Voleću te i verovaću ti celog svog života - govorili su mladenci u glas u okviru ceremonije, a nakraju su se sočno poljubili.

Foto: Printscreen Instagram/Diplo

Prijanka Čopra koja je udata za Nika Džonasa i bliska je prijateljica britanske glumice bila je deveruša na venčanju, a nakon oficijalnog dela Prijanka i Nik čestitali su venčanje mladom paru.

Džo je sa brćom Nikom i Kevinom za deset godina prvi put nastupao kao "Johnas brothers" uživo na dodeli nagrada, a njihove dame Sofi, Prijanka i Denijel uživale su na nastupu. Popularna braća su na Bilbord Music Awardsu najavili zajedničku turneju koja počinje 7. avgusta u Majamiju na Floridi, a završava se 20. oktobra u Los Anđelesu.

Autor: Pink.rs

#Igra prestola

#Venčanje

#glumica

'