AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo nimalo prijatno zbog ovoga.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Naredno pitanje bilo je upućeno je Lazaru Jeremiću, a ono se odnosilo na njegova osećanja koja potajno gaji prema Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Da li možeš da priznaš za koju zadrugarku si rekao da si ludo zaljubljen u nju i da bi je oženio - glasilo je pitanje za Lazara.
Da, za Lunu. Jesam, ja sam to odavno pričao. Što da mi glupo bude zbog Marka, on to sve zna. Nisam pokušao da joj priđem na bilo koji način. Ja patim za takvom devojkom kao što je ona - priznao je on javno.

Foto: TvPink Printscreen

To nije ništa novo da se ja njemu sviđam. David mu je rekao da mu je Lazar rekao kada smo bili na "Zadrugoviziji" kada budemo bez bubica u kombiju da Lazar nešto hoće da mi kaže. Muškarci što dalje od mene, inače ću motkom početi da udaram - rekla je Luna nakon Jeremićevog priznanja.
Luna, ti uvek naiđeš na pogrešan izbor. Ti da si sa ovim muškarcem u vezi, ti bi celog života bila srećna. Ja glasam za ljubav, Lazar je i lepši i bolji čovek od Marka. Sve što tebi treba Lazar poseduje - prokomentarisala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RIDALA I GUŠILA SE U SUZAMA: Nakon rasprave sa Matorom, Sanja izletela iz Bele kuće! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'