AKTUELNO

Ne može sebi da oprosti što je ponovo dopustila da bude povređena.

Nakon što je završena spektakularna "Zadrugovizija 3" Luna Đogani je bila pod velikim utiskom komentara stručnog žirija, a naročito Maje Nikolić koja je izrazila želju da se blogerka pomiri sa Marko Miljkovićem.

Ona je po dolasku u Belu kuću porazgovarala sa Jovanom Tomić Matorom da ima želju da poljubi Marka, ali istakla i da smatra da on nema ista osećanja. Đoganijevu su obuzele emocije te je i tokom razgovora sa Matorom zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Moje srce želi da bude voljeno. Ni slatkiši ni ništa meni ne mogu da promene ono što osećam. Moje srce je trenutno tužno, to mogu da sakrijem na sceni, ali meni je teško. Ja sam pogrešila jer sam dozvolila sebi da mi se ovo drugi put desi. Moje srce sada govori da ja treba da odem da ga poljubim, ali to nije dobro. Osećam da mu nije stalo do mene, da me ne voli. Ljuta sam na sebe, jer sam dozvolila ovo sebi. Osećam se uvek iskorišćeno - govorila je Luna kroz suze.
Ti najbolje znaš da li si srećna. Nekad je bolje da slušaš svoje srce, a ne samo pamet - savetovala je Matora Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Slušam ga, ja njega gledam danima otkako nismo zajedno, on se samo smeje. Kad sebe pogledam u ogledalo, imam želju da ga razbijem. Hajde jednom, ali dva puta - govorila je Luna sa suzama u očima.

Đoganijeva ne može sebi da oprosti što je dozvolila da joj se ponovi ista situacija iz "Zadruge 1" i da bude ostavljena.

Pročitajte još: TESNA BORBA IZMEĐU BIVŠIH PARTNERA! Oni su pobednici SMS glasanja spektakularne ‘Zadrugovizije 3’! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'