AKTUELNO

Smatra da je jedna stvar glavni problem!

Aktuelna učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" Marijana Zonjić privukla je veliku pažnju javnosti svojim ponašanjem. Neki je vole, neki osuđuju ali ono što je sigurno jeste da je svi primećuju. Poslednjih nekoliko dana podigla se prašina o njenom odnosu sa Tomom Panićem, a u sve se umešala i Nadežda Biljić pa smo dobili novi trougao koji svi komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svega što se dešavalo u poslednjih nekoliko dana mi smo stupili u kontakt sa Marijaninom drugaricom Majom da čujemo šta ona misli o svemu.

Svi smo mi emotivno nezreli sa 22 godine, ne znamo šta želimo, da se izborimo sa iskušenjima, a problem je što ta devojka to doživljava na TV. I da, postoje i druge devojke koje isto imaju toliko godina, ali sve one uđu u neku vezu pa se drže toga, mislim, setimo se Lune kakve je greške pravila, to "emotivno nezreo" može svima da se pripiše. Ali ono što je interesantno jeste da je Marijana u svemu tome iskrena. Smatram da bi sve devojke ostale to radile, samo su namazane, a ona je iskrena. Optužuju je za nedostatak samopoštovanja, a to čine osobe koje su priznale da se bave prostitucijom, one koje nisu još priznale, one koje su rastavile svoje brakove, one koje su rasturile tuđe brakove i mislim da je paradoks da takve osobe govore o samopoštovanju Marijani - kaže Maja i dodaje da smatra da Toma i njena drugarica žele da budu zajedno, ali ih jedna stvar sprečava:
Njoj se Toma definitivno sviđa. On jeste negde džentlmen, ali je nesiguran, plaši se da bude ostavljen, povređen, prija mu ta uloga glavno j*bača, da tako kažem. A kad vidi da to devojkama i ne smeta, on uživa u tome još više. Marijana je osam meseci tamo, normalno, ima i svoje potrebe, a i nema tamo neki izbor, napolju ima mnogo muškaraca pa može da nađe nekog pravog, a ovde nema neki izbor, u celoj toj kući postoje dva i po džentlemena, a to su po mom skromnom mišljenju Lepi Mića, Lazar i delimično Toma. Da kažemo da se Toma njoj sviđa, ali ona je ponosna i to je najveći problem, mislim da bi uveliko bili u vezi da nije tog ponosa. I Nadežda je svesna da želi neku vezu, ali da ne može da je dobije. Toma je potvrdio da, iako je ušao u neku priču sa njom, da se vraća Marijani, znači tu postoje neka osećanja - sigurna je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju, nismo mogli a da je ne pitamo kako Marijanina majka gleda na sve što se dešava njenoj ćerki u Zadruzi:

Kao i svaka majka pati kada vidi svoju ćerku kako plače i kako se svi okreću protiv nje. Veći akcenat smo stavile na ovu četvorku, taj neki njihov klan i jako je interesantno što sada pokušavaju svi da iskoriste neke rasprave i da razbiju taj klan, pa uglavnom pričamo o tom odnosu, da li su one iskrene prijateljice - zaključila je Maja.

Autor: N. Vujčić

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

'