AKTUELNO

Otvorio dušu!

U poslednje vreme učesnice najgledanijeg rijaliti programa kod nas "Zadruge" napadale su jedna druge o tome da li se neka od njih bavi najstarijim zanatom na svetu ili ne. Jedna od onih koja je prozvana bila je i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo zbog toga mi smo stupili u kontakt sa Majinim ocem Radomirom, kako bi nam on prokomentarisao ono što se dešavalo i rekao šta misli o napadima na njegovu ćerku.

Sve je to rekla-kazala. Oni su tu toliko dugo, da oni više nemaju informacije od spolja. Kao neko je čuo, sve to nije istina. Moja ćerka je od mene dobila sve. Sada dobija od dede lokal za izlazak iz "Zadruge". Dobija frizerski salon od tate i dobija pesmu od ozbiljnog kompozitora. Maja pored mene ima sve, ja imam dva stana u Beogradu, moja ćerka nema potrebe da se bavi takvim stvarima. Ja radim u mnogim noćnim klubovima, radio sam i kod Zorice Marković u "Lepezi", mene znaju mnogi ljudi. Kako bi moja ćerka mogla da radi te neke stvari, kada bi te stvari došle do mene za dva minuta. Beograd je mali, to se sazna. To je mnogo napumpano. Kao i to za sidu, svako prođe rigoroznu kontrolu kad ulazi u "Zadrugu". Ja sam bio baš sa Majom kada je radila analize krvi i te testove. Vozio sam je od doktora do doktora - iskren je bio Majin otac.

Foto: RTV Pink

Da li će ovo biti dovoljno da Maja ubedi zadrugare da je poštena devojka preostaje da vidimo.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Otac

#Rijaliti Zadruga

'