AKTUELNO

Tome se sigurno nije nadala!

Učešće Ane Korać u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija “Zadruga” obeležila su dva odnosa. Nerazjašnjen odnos sa košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem i prijateljstvo sa pobednicom Kristinom Kijom Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kada je Koraćevoj preneto da ju je najbolja prijateljica Kija otpratila sa društvene mreže Instagram, Ana je izjavila da joj Kristina nije najbolja prijateljica, te da je to Soraja Vučelić.

Koraćeva je nekoliko puta tokom svog učešća i u prvoj, kao i u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga”, pozdravljala svoju dugogodišnju prijateljicu Soraju, slala joj ljubav i poručivala da joj nedostaje. Čak je i ulazila u sukobe sa određenim zadrugarima zbog prijateljstva sa njom. Podsetimo, Anin početni sukob sa ukućankom Stanijom Dobrojević počeo je upravo zbog toga što je Dobrojevićeva u lošim odnosima sa Vučelićevom. Koraćeva je izjavila da zbog toga i nikad neće moći da bude dobra sa Stanijom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Instagram Printscreen

Međutim, nakon javne Kijine osude upućene Koraćevoj zbog ulaska u vezu sa Davidom Dragojevićem i ponašanja u Beloj kući, Ana je izgleda ostala i bez Sorajine podrške. Naime, Vučelićeva je obrisala sve slike koje je imala sa Koraćevom na Instagramu i samim tim verovatno poslala poruku da ne podržava ponašanje svoje prijateljice.

Foto: Printscreen Instagram

Vučelićeva ne prati nikoga na Instagramu, pa ni Anu Korać. Da li je Soraja ovim potezima poručila da prekida svaki kontakt sa Koraćevom, ostaje da saznamo.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'