AKTUELNO

Na samom početku emisije i ona je zapevala.

Kaja Mijatović je prva takmičarka večeras. Ona je došla iz Kraljeva i ima 32 godine, a stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Zorice Brunclik ''Tamo gde si ti''. Kaja je nakon svog nastupa dobila svih pet glasova.

- Ja želim da otpevamo refren i ti i ja i publika - rekla je Zorica nakon čega su svi zapevali.

Foto: YouTube screenshot

- Mico, baš si me oraspoložila. Baš sam želela da me nešto uradi. Pa bolje da me ti uradiš nego nešto drugo. Srećno sa peticom u sledećem krugu - dodala je Zorica Brunclik.

- Divna pesma, stvarno. Vidi se da znaš da pevaš, ali meni nije ovo bilo za peticu. Znaš i sama šta ne valja. Ali, želela sam da emisiju počnemo sa peticom - istakla je Dara.

- Daro, bila si u pravu. Bilo je malo problema sa krajevima. Mada, ti tvoji krajevi nisu toliko važni. Važno je da si ti to lepo otpevala. Imaš naš blagoslov u startu - pohvalio je Šaban takmičarku.

Foto: YouTube screenshot

- Kada kreneš od ovako dobrih uzora, ti možeš biti samo bolja. Što se tiče pevanja, Zorica je ''mama''. Ja ću da zaboravim ove krajeve jer ti si uzela pesmu pevača koja je jako teška - rekla je Maja.

- Mi smo jako lepo krenuli. Lepša si mi nego prošli put i što je još važnije, mnogo si bolja bila nego prošlog puta. Uvažila si neke stvari i ja sam prezadovoljna - prokomentarisala je Dragana Mirković.

Maja je zatražila od takmičarke da otpeva pesmu ''Ponovo se sunce umiljava zori'' bez muzike, što je Kaja i učinila. Publika je njeno pevanje ispratila  gromoglasnim aplauzom, dok je žiri ostao bez reči.

Ivan Nika ima 22 godine i dolazi iz Smedereva. On se žiriju predstavio pesmom ''Viđaš li mi ljubav staru'' od Šabana Šulića. Na veliko zadovoljstvo  publike i Ivan je dobio svih pet stolica.

Foto: YouTube screenshot

- Prešao si preko nas bagerom - kratka je bila Zorica.

- Vidi se da on zna da peva, ali malo mu je loša dikcija. Sve u svemu bilo je dobro i lepo - kazao je Šaban.

- Sašio nas dečko. U pravu je Šaban, ali svakako su to lepi trileri - istakla je Dara.

Foto: YouTube screenshot

- Baš nam je dobro krenulo! Da ne ureknemo - rekla je Dragana.

- Htela sam samo da kažem... Probio si barijere. Razvalio si. Desetka - oduševljena je bila Maja Nikolić.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'