AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink ne prestaje da obara rekorde gledanosti, a kvalitet programa pokazuju i rezultati merenja gledanosti trenutno najpopularnijeg projekta na ovim prostorima - "Zadruge 2".

Sinoćna emisija "Gledanje snimaka" ispratio je veliki broj vernih gledalaca, a TV Pink zabeležila je udeo u gledanosti od 26.6 odsto. Ovakav rezultat ružičastu televiziju čini više nego duplo gledanijom od Javnog servisa.

Foto: Pink

Ono što je obeležilo sinoćnu emisiju jeste žestoka svađa bivših ljubavnika Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, ali i Ane Korać koja je ogovarala svog dečka. Osim toga, rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković su zbog blogerkine ljubomore svoju vezu doveli do ivice raskida.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Suzana i Miki imali VRELU AKCIJU? Osamili se u kupatilu, a evo kakvi su se zvukovi čuli pod tušem! (VIDEO)

Svi ostali emiteri ostali su daleko iza kada je reč o rezultatima merenja gledanosti. Ostanite uz Televiziju Pink i pratite sva dešvanja iz Bele kuće, a o svemu što vas interesuje informišite se na najbržem portalu, portalu Pink.rs.

Hvala na ukazanom poverenju!

#Gledanost

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'