AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink i rijaliti program "Zadruga 2" su i prethodne večeri bili ubedljivo najgledaniji u regionu. Ružičasta televizija je daleko ispred svih ostalih emitera po udelu gledanosti koji iznosi 26.7 posto. Naime, ona je tokom prethodne večeri bila gledanija čak tri puta nego ostali televizijski programi.

Foto: Pink.rs

U Beloj kući je tokom prethodne večeri održana emisija "Pitanja gledalaca" koju je milionska publika pomno pratila. Tema koja je najviše bila zastupljena ticala se odnosa Lune Đogani i Nenada Sinđelića Gastoza. Naime, Gastoz je u "Zadrugu 2" ušao na nekoliko sati povodom žurke, a blogerka mu se tek javila po odobrenju svog dečka, iako je prethodno tvrdila da je pevač mnogo toga učinio za nju i njenu porodicu i da zauzima posebno mesto u njenom srcu.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Osim toga, Zorica Marković i Tomislav Panić raskrinkali su Marka Miljkovića da ima plan da iskoristi Lunu i da će izaći iz ovog rijalitija kao "povređena devojčica".

Pročitajte još: NEMA ŠTA DA SE DRUŽI SA NJIM: Marko priznao da smatra da ne bi bilo fer prema njemu da Luna i Gastoz provode vreme zajedno! (VIDEO)

Hvala na ukazanom poverenju i ostanite uz najgledaniju Televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji - portal Pink.rs gde možete pratiti najnovije informacije iz zemlje i inostranstva.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'