AKTUELNO

Zorica Marković ne podržava odnos Đoganijeve prema Gastozu!

Luna Đogani je sinoć kratko pozdravila Nenada Sinđelića Gastoza, kada je on bio gost na žurci povodom rođendana Lepog Miće. Ovo je očigledno dosta zasmetalo Zorici Marković koja smatra da je Luna trebala da porazgovara sa Gastozom, a ne da ga ignoriše.

Zorica je ispričala da Đoganijeva nije ispala fer prema prijatelju i nekadašnjem dečku, jer je on uvek bio tu za nju. Luna se sve vreme pravdala i objašnjavala da Gastoz nju razume.

Foto: RTV Pink

Znam da si ga spominjala i pozdravljala, bez obzira koliko su me gazili, sve sam im praštala. On to razume jer ni on nije smeo, mislim nije hteo da ima komunikaciju sa mnom dok je imao devojke. Ja nemam emocije prema njemu, on nije muškarac za mene, nije moj tip. Odlučili smo da budemo prijatelji, volimo da izlazimo zajedno, ali tu nema ljubavi. On mene razume, znam i kako je za Slobu reagovao, bio je srećan. Zamisli da nisam priznala šta je bilo između nas, šta bi se tek dogodilo, ovako sam rekla i to je ispričana priča. Sigurno je njemu krivo i meni je donekle krivo. On je meni rekao da bi voleo da nađem nekog ovde jer je video kakva sam bila napolju - ispričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Ti misliš da nećeš da ga izgubiš. Mislim da si pogrešila. Čak i sutra kad se budeš udala treba da gledaš poštovanje i prijateljstvo pre emocija - rekla je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'