AKTUELNO

Pevač je koleginici ponudio saradnju i ona je odmah pristala.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na predlog njenog kolege i prijatelja Saše Matića snimiće sa njim duetsku numeru, koja će, kako mnogi tvrde, biti prava poslastica za sve njihove fanove.

Foto: YouTube screenshot

- Ceca se nije dugo dvoumila o saradnji s Matićem, ali je želela da se dogovore o pesmi i da zajedno učestvuju u odabiru kompozicije. I Saša i Ceca obožavaju balade, pa su odlučili da bi najbolje bilo da svojim fanovima poklone upravo jednu emotivnu pesmu. Jedna pesma je bila u opticaju, međutim Saša i Ceca su se složili da je najbolje da još malo razmisle i pronađu još nekoliko numera koje bi više odgovarale njihovom temperamentu - rekao je izvor blizak Saši za "Blic".

Ceca je na Sašin predlog odmah pristala i nije imala posebne uslove, osim da pesma bude kvalitetna.

Foto: Pink.rs

- Njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji. Poznato je da Ceca bira sa kim će snimiti pesme, te da u njenoj karijeri ne postoji veliki broj dueta. Ipak, na Sašin predlog je pristala i nije bilo nikakvih problema - dodaje izvor.

Pesma koju će snimiti ove dve velike muzičke zvezde naći će se na novom albumu Saše Matića koji se uveliko priprema, a kako saznajemo, kao jedan od autora na ovom albumu biće i bivši političar Mlađan Dinkić.

Foto: Tanjug

Ipak, nije poznato da li će on biti autor pesme koju će pevati Ceca i Saša.

Autor: V. T.

#Duet

#Saša Matić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'