AKTUELNO

Drastično je promenio svoj izgled.

Serija koja je definitivno obeležila prošli i početak ovog veka jeste "Prijatelji". Avanture šestoro prijatelja koji žive u Njujorku i suočavaju se sa raznim problemima i nalaze u komičnim situacijama svi smo pratili bez daha, a i danas se rado gledaju reprize. Ipak, glumci iz ove serije su se veoma promenili otkako je završeno emitovanje 2004. godine.

Met Leblank je jedan od njih. U popularnoj seriji tumačio je lik Džoija Tribijanija, glumca koji često ne može da nađe posao, pa ga izdržava njegov cimer, a to je tako bilo sve dok nije dobio ulogu koja je promenila njegov život. Met je po završetku ove serije dobio i spinof koji je nosio naziv "Džoi" u kom smo pratili njegove avanture u Holivudu. Međutim, ova serija nije potrajala, a Met se na neko vreme i povukao iz glume i bavio svojim privatnim životom koji je bio veoma turbulentan.

Kada se nedavno pojavio u javnosti, Met je iznenadio javnost. Sa nekoliko kilograma viška i velikom bradom, on uopšte ne izgleda kao zavodnik Džoi kog smo svi voleli, a čini se da njemu to nimalo ne smeta. Kako Met sada izgleda pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Met Leblank

#glumac

#serija

'