AKTUELNO

Đuričić će danas dobiti veoma zanimljiv rođendanski poklon.

Stanovnik Bele kuće, Miki Đuričić danas slavi 42. rođendan, a tim povodom jutros su ga iznenadili cimeri iz rijaliti programa "Zadruga 2". U toku je nedeljni zadatak u okviru kog su ukućani podeljeni u dva plemena, na kauboje i indijance.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je vrač plemena indijanaca koji su odigrali ples u dvorištu povodom njegovog rođendana. Međutim, tu nije kraj rođendanskim iznenađenjima. Kao i uvek, Veliki šef će organizovati žurku ovim povodom, a Đuričića očekuje zanimljiva poslastica.

Naime, u Belu kuću biće uneta velika torta koja je dizajnirana skroz u skladu sa Mikijevim aktulenim ljubavnim statusom, ali i sa trenutnim nedeljnim zadatkom. Na torti je postavljena Mikijeva figurica, koji sedi maskiran u velikog vrača, dok su oko njega figurice Suzane Perović i Nadežde Biljić koje su maskirane u kaubojke, pleme u kom se sada nalaze.

Foto: Pink.rs

Miki je tokom prve sezone "Zaduge" redovno imao intimne odnose sa Nadeždom Biljić sa kojom je kraće vreme bio u ljubavnoj vezi. Nakon toga uplovio je u veoma zanimljiv odnos sa Suzanom Perović, za koju ističe da mu je samo dobra drugarica, iako su se nekoliko puta ljubili pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Đuričić, Biljićeva i Perovićeva trenutno su učesnici "Zadruge 2", a kako će njih tvoje reagovati kaka budu ugledali ovu Mikijevu rođendansku tortu, ostaje nam da vidimo, zato redovno pratite dešavanja u Beloj kući na programu TV Pink i portalu Pink.rs.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: PLEME INDIJANACA IZNENADILO MIKIJA ZA ROĐENDAN: Evo kako su započeli današnju proslavu! Da li je ovo OČEKIVAO? (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

'