AKTUELNO

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" kauboji su prešli u sudnicu i polako se spremali za spavanje. Međutim, Branislav Radonić Brendon i Pavle Jovanović su bili više raspoloženi za svađu.

Kako je Brendon pojeo hranu Tomislava Panića, on je ušao u verbalni sukob sa njim, a tu se umešao i Jovanović koji je sprečavao da sukob nastavi, pa nekoliko puta grubo gurnuo Branislava, te je u jednom trenutku kako je zatvarao vrata priklještio Brenodnov prst i slomio mu nokat.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je nastao opšti haos u sudnici. Brendon nije želeo da se smiri dok se ne obračuna sa Jovanovićem pa ga je konstantno provocirao.

Ti si slab, ti bežiš od problema, a meni si slomio nokat. Što si ovo uradio? - pričao je Brendon.
Nemoj da me guraš! - branio se Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Što si se uplašio? Spasio si se p*čko jer si ušao u sudnicu, a svi hoće da spavaju. Lezi da spavaš devojčice - provocirao je Brendon Pavla.
Vidi koliko si nebitan! Idi se obuci u čarape i štikle, vidiš da ti bolje stoji! - uzvratio mu je Pavle.

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno dok je ova žučna rasprava trajala, a zadrugari su želeli da spavaju, pa su ih i oni nekoliko puta smirivali.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PREVIŠE SAM MU DOZVOLILA: Stanija priznala kakve emocije gaji prema Banetu, zadrugari je odmah OSUDILI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Pavle Jovanović

'