AKTUELNO

Tužna je i na svoj dan.

Luna Đogani se nakon nastupa koji su zadrugari priredili za svoje cimerke povodom dana žena osamila sa Savom Perovićem kome je plakala na ramenu. Naime, njoj je zasmetalo jer rođendan ne provodi već drugu godinu sa svojim roditeljima Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem.

Znam da je mama volela da me zagrli, kada je ustala. Verovatno me je i sanjala - pričala je Luna sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da je Luna predosetila kakvu su joj poruku Anabela i Gagi uputili putem društvenih mreža i sve pratioce raznežili ovim rečima. Njihovu poruku pročitajte OVDE.

Kada je Lunin dečko, Marko Miljković video suze na njenom licu, odmah joj je pritrčao kako bi video u čemu je problem, a ona mu je priznala da se plaši da će ga izgubiti jer oseća da ga nekad guši, što je Marko demantovao.

Kao da te smara da budeš kraj mene. Nemoj da me lažeš zato što mi je rođendan. Osećam kao da si odsutan kada si pokraj mene. Kao da ja nisam tu. Osećam se kao da te smaram! - pričala je Luna kroz suze Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme sam kraj tebe. Jesi li normalna? - pričao je Marko i uveravao je da nije onako kako ona misli.
Ja volim da ti pričam "duša moja, ljubav moja". Ja ne znam sa kakvim si ti devojkama bio - nastavljala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je ipak svojom smirenošću i lepim rečima uspeo da oraspoloži svoju devojku, pa ju je grlio i ljubio, što je njoj i te kako prijalo.

Pročitajte još: SVOJIM NASTUPOM IH JE OBORIO S NOGU: Marko Stolić glasom raspametio zadrugarke, a samo njoj je poklonio ružu, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'