AKTUELNO

Kajli ima samo 21. godinu.

Najmlađa članica porodice Kardašijan, Kajli Džener, može se pohvaliti svojim prihodima i titulom milijarderke u svojoj 21. godini. Ova mlada devojka od svog brenda uspela je da zaradi neverovatnih 900 miliona dolara.

Foto: Tanjug

Popularnost njene porodice pomogla je Kajli da odlično zarađuje od svog kozmetičkog brenda koji je izgradila za veoma kratko vreme. Ona je svojom zaradom uspela da nadmaši i osnivača društvene mreže Fejsbuk Marka Zakerberga, koji je svoju prvu milijardu zaradio u 23. godini.

Ništa nisam očekivala. Ne mogu da predvidim budućnost. Ali osećaj je predivan. Lepo je to nositi na svojim leđima. Pojavila sam se u nekoliko radnji, radila sam uobičajeno na društvenim mrežama i upalilo je - rekla je Kajli Džener.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: PITANJE JE DA LI ĆE SE POJAVITI NA SAHRANI SVOJE MAJKE: Jelena Karleuša pod jakim lekovima, doktori uspaničeni! (FOTO)

Kajli veruje da će i u budućnosti odlično zarađivati, a trenutno broji i zavidne cifre pratilaca na društvenim mrežama. Na svim plathormama Kajli ima preko 175 miliona ljudi koji prate njen rad.

Pink.rs

#Kajli Džener

'