AKTUELNO

Vrlo je razočarana u njega.

Zadrugari kao i svake nedelje imaju intervjue sa Ognjenom Amidžićem. Prva za večeras koja je sa njim razgovarala bila je Stanija Dobrojević koja je vidno potresena i razočarana zbog razgovora koji je imala sa sada već bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema razgovora koji su vodili jeste raskid i način komunikacije koji je Vlada imao sinoć tokom poziva. Stanija je danas bila utučena pa su joj podršku davale mnoge zadrugarke, između ostalih Maja Marinković.

Vrtela sam celu noć film da se setim šta mi je sve rekao. Ono sinoć nije bilo dobro. Ono njegovo ''Volim te'' je bilo hladno. Posle je krenuo da priča o Čolaku. Moja Tamara u životu postoji već nekoliko godina. Vladimir nema pravo da mi spominje porodicu jer ga ne znam ni godinu dana. Čak sam se usudila i ugostila ga u Rumi. Mislim da sam bila ishitrena u tome. Predstavljao se da je časni Crnogorac. On je mene time kupio. Mi smo i te kako razgovarali. Htela sam da kažem da ulazim kao slobodna. On zastupa neke svoje stavove i principe. Znao je vrlo dobro sa kim je bio u vezi. Pristao je na sve, i sada doživljavam da me javno ostavi tako. Ako je za sve razlog bio Bane Čolak, onda ja nemam komentar. Možda je to moje što sam spomenula bivše momke, onda mi je veza i bila sp*dačina - govorila je Stanija, a posle je otkrila glasine koje je čula.

Stanija je posumnjala u to da će njen odnos sa Banetom dovesti do kraha veze u koju je ulagala mnogo.

Foto: TvPink Printscreen

Možda je plaćen da me ostavi i onda uđe ovde. Možda su ga hejteri pristili. Ko zna sa kojih strana dolazi sve to. Nikad se ne zna sa koje strane dolazi taj uticaj. Ako to ne može da izdrži onda ono... Nemam šta da kažem. Ovo je sve jedna velika igrica. Mi nismo klinci i nismo deca - govorila je ona vrlo iznervirana.

Stanija je potom rekla kako bi reagovala kada bi Vladimir ušao u Zadrugu ponovo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je ovo sad sve sp*dnja. On je hteo da pravi haose ovde. Osećam se kao budala, ljuta sam i besna na sebe. Ništa mi on nije kriv, ja sam sve to dozvolila. On je dao reč i pogazio je - rekla je Stanija za kraj razgovora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'