AKTUELNO

Orila se Bela kuća od njihove vike.

Predstavnici sedme sile večeras su učesnicima rijalitija "Zadruga 2" postavljali pitanja o svemu onome što je obeležilo prethodne dane u Beloj kući. Između ostalog, neizostavna tema je bila i sukob Miljane Kulić i Dorotee Jovanović kada su pale teške reči.

Naime, Miljana je dobila pitanje, da li smatra da je Dorotea ušla u konflikt sa njom samo kako bi došla do kadra. Kako je Kulićeva uvek britka na jeziku, ona je osula paljbu po svojoj cimerki, pa su dodatno ovime podgrejale njihovu svađu.

Foto: TvPink Printscreen

Imala si sukob sa Doroteom. Da li misliš da je sve "ispucala" pa je ušla u sukob sa tobom da bi došla do kadra - glasilo je pitanje za Kulićevu.
Njena histerija me izvodi iz takta. Kao i Brendon, ja većinu ljudi ovde ne doživljavam. Sva se naježim kad joj glas čujem. Počne da histeriše kao ludača. Taj njen glas i tonalitet mi smeta. Usledile su uvrede - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Imam želju da pojedincima olupam glavu od pod. Ja to u glavi zamišljam, ali to neću uraditi. Kada budeš naučila da pričaš sa mnom bez prekidanja, nećeš imati problem sa mnom - pričala je besno Dorotea.
Tebe su jahali jednu noć. Jednu noć te jahao Bane. Tražiš oženjene muškarce i situirane muževe. Ja jašem svog verenika, ti jašeš na noć. Izvinjavaj se mami zbog prstiju koje su ti gurali Marko i Toma, zahvali se Staniji što te dovela u red - vikala je Miljana, a na sve to joj je Jovanovićeva upadala u reč i branila se, ali bezuspešno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BANE ČOLAK, SKROZ KRAJ, NI POGLED: Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste, ona nije ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'