AKTUELNO

Njoj je najbitnije da ona njega voli.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola svakodnevno vode zanimljive razgovore kada planiraju kako će da osnuju porodicu zajedno i život nakon rijalitija. Jedan od njihovih razgovora je naročito zaparao uši predstavnicima sedme sile, te je večeras usledilo pitanje za rijaliti verenicu.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević upitao je Miljanu da li strahuje da neće moći da ima decu sa Zolom, budući da su o tome pričali jednom prilikom.

Foto: TvPink Printscreen

Da li zaista strahuješ da u vašoj vezi nećete da imate potomstvo? Koliko te to brine? - upitao je Darko Miljanu.
Ja sam rekla: "Ti znaš da ne možeš" i on je pomislio na to. Ja nisam na to mislila i nadam se da može. Uopšte to tema razgovora nije bila. Kada smo završili to što sam ja htela da kažem, onda sam ga ja pitala: "Znači, ne možeš da imaš", pa je zbog toga razgovor otišao gde je otišao. Naravno da ne strahujem zbog toga. Mislim da bi mi to rekao na vreme. To ništa ne bi promenilo, ja imam dete, volela bih ga i bez toga. Kada ne bih bila srećna i da petoro dece da imam, svako bi svojim putem otišao. Bolje dobar raskid, nego loš brak - priznala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kao argument za činjenicu da Zola ne može da ima decu, rekla si: "Toliko puta si doživeo vrhunac, a ja nisam zatrudnela" - prepričao je Darko, a onda je Miljana objasnila o čemu se radi:
Kad se dogodilo ono sa mojom mamom, nismo to više radili. Rekla sam da muškarci koji su preležali zauške i koji konzumiraju nedozvoljene supstance, da im se se smanji količina spermatozoida. Nismo mi to pokušavali. Naše priče odu u pogrešnom pravcu - navela je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Marko je pričao da NIKAD NE BI BIO SA Lunom jer je NEZRELA, a onda je ona priznala da ne može bez njega: Kad nismo zajedno ja SANJAM GLUPOSTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'