AKTUELNO

Miljković je istakao da ga je izjedao crv sumnje da li Đoganijeva još uvek voli bivšeg dečka.

Luna Đogani i Marko Miljković su prekinuli svoju ljubavnu romansu na svega nekoliko sati, a tokom jučerašnjeg dana blogerka je prišla Miljkoviću, priznala mu svoju grešku, a onda je palo pomirenje.

Blogerka je tokom emisije "Pitanja novinara" dobila pitanje da li se plašila da neće pasti pomirenje između nje i Marka.

Jao jesam. Bilo mi je veoma teško, jer sam sebe dala u ovoj vezi. Nisam bila raspoložena za muškarce i vezu, Marko je bio muškarac koji je prvi došao do mog srca. Ja ne razumem zašto se ljudi razdvajaju, ako se voli. Tek smo počeli sada da se volimo, toliko smo zaljubljeni. On je meni rekao "Ako sada raskineš, ne možeš sutra da dođeš da se pomirimo". Danas kad sam trebala da mu priđem, tresla sam se - priznala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Marko izjavio da smatra da je on blogerki uteha za Slobu Radanovića, njenog bivšeg dečka, Đoganijeva je to istog trenutka demantovala.

To me je najviše zabolelo. Tu sam kliknula. Ja ne mogu da verujem da on može tako nešto da pomisli. To da je meni on uteha za Slobu, to me je baš povredilo. Ja da još uvek patim za njim i da mislim na njega, ne bih mogla da budem ni sa kim. Ono što je bilo sa tim čovekom, taj krah je bilo nešto što sam najteže podnela. Osoba koja je pokraj mene ne bi bila srećna ako bih ja patila za nekim iz prošlosti. On mi nije uteha, već je on samo moja nova sreća zbog koje sam ja nasmejana svaki dan - priznala je Luna, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Meni se Marko oduvek sviđao, mogla sam da se samo motam oko njega, ali nisam bila spremna na vezu. Jer sam u prva dva, tri meseca mislila samo na dotičnog (Slobu). On ne treba da sumnja da ja imam emocije prema nekome drugome - nastavila je Đoganijeva.

Osim nje, i Marko je dobio identično pitanje. Naime, predstavnike sedme sile je zanimalo da li je Miljković stvarno mislio da je on Lunina zamena za Slobu.

Pomislio sam to. Znam da je njoj generalno bilo teško zbog Slobe, napadana je sa svih strana. Slobu je prebolela u novembru, raščistila je sama sa sobom. Ja sam to posmatrao sa strane i primetio sam to. Izazvala je u meni crv sumnje, samo je trebala ovako javno da demantuje. Ona je raskinula, ja nisam imao dovoljno dobar razlog da raskinem. Da sam ja raskinuo, sigurno joj se ne bih vratio - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Spremna da se obračuna sa mnogima! Nadežda otkrila kome neće pružiti ruku, pa priznala šta oseća prema Mikiju! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'