AKTUELNO

Za njega je ovo veoma stresno.

Zerina Hećo je tokom večeri napustila "Igru istine" i otišla u spoljni toalet kako bi skratila svoju kosu jer joj danima unazad opada. Međutim, Zerina nije stala na tome, već je obrijala skroz glavu i otišla u sobu za izolaciju kako je ne bi zadrugari videli.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir Todorović, njen bivši dečko je prvi ušao u izolaciju gde sa njom spava kao potrčko, ali je brže-bolje izašao šokiran prizorom koji je ugledao. Vlada se odmah požalio Nenadu Aleksiću Ša da je van sebe zbog Zerininog postupka i da je u velikom šoku jer je sa roditeljima prolazio pakao, koji sada Hećova prolazi.

Ušao sam tamo, pričao sam sa ocem i majkom. Obrijana je do glave skroz. Ja ne znam šta je ovo. Ti ne znaš na šta on liči. Ja ulazim da p*šam, znaš koliko tamo ima dlaka. Meni su ove stvari veoma stresne. Ja sam sa majkom i ocem prošao ovu ćelavost - pričao je Vlada Ša, a nakon toga se odmah poverio i Mići i priznao mu da nema hrabrosti da večeras spava pokraj nje, jer mu je jeziv prizor:

Foto: TvPink Printscreen

Našao sam je tamo, obrijala je glavu skroz. Ja sam oba roditelja sahranio bez kose. Ja tamo ne mogu da spavam - poverio se Vlada Lepom Mići, a on ga je posavetovao da pređe u dnevni boravak da spava.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon ŽESTOKIH SVAĐA, Snežana nije imala HRABROSTI DA PRIZNA šta misli o Zorici Marković, Lepi Mića je najstrašnije OSUDIO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'