AKTUELNO

U Beloj kući je nastao pravi haos između Suzane, Marije i Zorice Marković.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića je upitao Suzanu Perović da se izjasni kakvo mišljenje ima o Zorici Marković, Zlati Đurković i Ljubi Pantović. Ovo pitanje je iznedrilo svađu između Suzane i Marije Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Kod Zlate me nervira što obe imamo sličan temperament i znale smo da ćemo odlično funkcionisati. Pravila je neke spletke i ogovaranja za koje ona kaže da ih je pravila namerno samo da bi se odvojila od mene. Na sve načine je pokušala da nas razdvoji. Ona je meni mnogo draga osoba i žao mi je što je to uradila - rekla je Suzana, ne želeći detaljno da komentariše Zoricu i Ljubu, što je Mariju Kulić i te kako iznerviralo, pa se odmah ubacila u diskusiju.

Foto: TvPink Printscreen

Zorice, milion puta si mi rekla kakvo mišljenje imaš o njoj (Suzani) i za njenog muža. Šta radi ona ovde? Kako će da je dočeka muž posle ovoga ovde? Jesi li protiv toga što radi ovde u rijalitiju - insistirala je Marija na priznanju.
Jesam, rekla sam joj kada smo se posvađale - dodala je Zorica.
Šta vi mešate moj privatan život i mog muža? Šta je on rekao? - upitala je besno Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Poludeo je, rekao je da je mnogo ljut što si ovo uradila ovde. Ni meni nije jasno što je poludeo ako vi niste zajedno. Meni je smetalo što sam slušala Zoricu kada je pričala da si ti u braku i da Vlada ludi zbog ove priče. Kada sam izašla napolje i kada sam čula da ti nisi u braku, ja te podržavam u ovoj priči. Ti si u fiktivnom braku. Ako nema muža zašto bi on ludeo? - pričala je Marija Kulić.
Zašto bi ludeo, šta ja to radim? - povikala je Suzana.
Ja sam rekla da čovek sigurno ludi zbog ovoga, poznavajući ga - pravdala se Zorica.
Priznali ste novinarima da ste u vezi. To radiš. Ja nemam ništa protiv jer ti ženo nemaš muža - nastavljala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Suzana nije želela ni da prizna da li njen brak funkcioniše, ona nije želela ni da otkrije da li je u vezi sa Mikijem Đuričićem, zbog koga ju je Kulićka i prozvala.

Pročitajte još: Zorica SUROVO odbrusila Pavlu: Ti si OPSEDNUT Draganom, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'