AKTUELNO

Njegova devojka je ovo veoma teško podnela.

Ljubavna veza između Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija je velika enigma kako za gledaoce, tako i za učesnike "Zadruge". Retko ko je uhvatio njih dvoje u svađi, ali i u razmenjivanju nežnosti, međutim, njihove s*ksualne odnose su svi videli nekoliko puta.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ove večeri, Petrući je tokom žurke svratio kod Mikija Đuričića u rehab i tom prilikom otkrio nešto o vezi sa Rebekom što javnost do sada nije znala.

Idi tamo Rebeka te čeka - zadirkivao ga je Miki.

Foto: Rijaliti Zadruga

Dao sam joj hranu i mirna je sad - rekao je Petrući.

Pevač je zatim otvorio dušu i Đuričiću ispričao situaciju koja im se dogodila pre nekoliko dana. Naime, Rebeka i on nisu koristili zaštitu tokom s*ksa, a kada je došao do vrhunca, on je shvatio da je vrlo moguće da je napravio bebu.

Ne znaš priču šta se desilo ovih dana, ja je napunio. Znaš kakva mi je sr*nja pravila. Tražili smo tablete za dan posle. U krevetu smo imali s*ks. Ona vrištala, ja joj rekao "Hajde bre, ljudi pokušavaju sto puta ja sad iz prve". Uzela tu pilulu. Krenula joj promena raspoloženja, napravila mi haos - ispričao je Petrući.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ZERINA PONOVO PLAKALA I HISTERISALA ZBOG VLADE, tresla se izolacija: Gurnuo me je kao smećarku! (VIDEO)

Vi ste idealan par, ti odavde treba odmah da ideš pred Petrućija i da mu kažeš "Ovo je snajka". Sledeće nedelje joj reci "Ako si bila trudna, ubila si naše dete" - zaključio je Miki, nakon čega se Petrušević vratio na žurku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'