AKTUELNO

Nije joj jasno odakle Zlati takve informacije!

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 2" sinoć je napustila Višnja Petrović, koja je imala manji procenat glasova gledalaca u odnosu na Doroteu Jovanović. Kao što je to i običaj, ona je u studiju nakon razgovora sa Dušicom Jakovljević ostavila pismo u kom je navela ko će biti vođa ove nedelje, a ovog puta izabrala je da to bude Zlata Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom današnje podele budžeta došlo je do tenzije koju je stvorila Mina Vrbaški, kada je Zlata rekla da je morala određenim ljudima da da najveći budžet jer je tako Višnja tražila. Zlata je nakon toga komentarisala da je Mina verovatno ljuta jer se nadala da će je Višnja postaviti za vođu, ali i otkrila da su se majke ove dve zadrugarke čule putem Instagrama i posvađale. Upravo zbog toga portalu Pink.rs javila se Višnja, koja je ovo demantovala.

Prvo, ja ne znam otkud ta priča ko će biti vođa, jer su jedino Aleksa i Savo znali da ću ja Zlatu postaviti na to mesto, to čak ni ona nije znala. I prošli put i sad sam razgovarala samo sa njih dvojicom i pričali smo o tome šta bi bilo zanimljivo, niko drugi nije znao. Drugo, ne znam uopšte odakle ta priča da su se Minina i moja majka posvađale preko Instagrama, to je velika laž, mene su ljudi zvali danas i pitali me za to, ja nisam znala o čemu se radi. Moja mama ne zna da koristi ni Android, a kamoli da se svađa sa nekim preko Instagrama. Moj profil je dok sam prvi put bila u Zadruzi vodio moj drug Stefan, sada moja kuma, tako da nema priče o tome. Stvarno ne znam odakle Zlati to i zato sam se jako iznenadila i osetila potrebu da ovo demantujem, iako nikad u životu ništa nisam demantovala - rekla je Višnja.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu se ovde radi nije poznato, a da li će se i Minina mama oglasiti ovim povodom ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Višnja Petrović

#Zlata Đurković

'