AKTUELNO

Posle samo jednog dana se vraća u rodno mesto svog bivšeg dečka.

Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić koja je rijaliti napustila zbog svog agresivnog ponašanja, nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem. Naime, ona se juče iselila iz kuće svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i vratila u Kaluđericu sa svojom petogodišnjom ćerkom.

Foto: Pink.rs

Ona je više od mesec dana, nakon što ju je David ostavio i započeo novu romansu pred kamerama rijalitija sa Anom Korać, provela kod njegove majke Biljane Dragojević u Veterniku, te je odbijala da prihvati da je njihova veza gotova.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva se juče iselila iz Biljanine kuće, uz dramu i histeriju, ali već danas planira da se vrati u Davidovo rodno mesto.

Aleksandra je našla stan u Veterniku, živeće tamo privatno u elitnom delu naselja. Danas stiže tamo! Davidovu kuću je napustila jer je njen ujak tako zahtevao, koji je takođe zahtevao i da se odjavi sa te adrese. Aleksandra se tamo seli pod izgovorom Magdaleninog vrtića! Poslednje tri nedelje puni detetu glavu o Davidu kao očinskoj figuri! Sada ide na kartu deteta, sažaljenja, žrtve - kaže dobro obavešteni izvor blizak Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE PRIMORANA DA SE ISELI IZ ZAJEDNIČKOG STANA? Nakon strašnih pretnji koje je dobijala oglasila se Šaova žena Ivana Aleksić! (FOTO)

Davidova bivša devojka očigledno ne odustaje od svoje namere da povrati Dragojevića, te se ne obazire na osude, njegove poruke da ga više ne zanima, ali ni savete svojih roditelja, Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, da prestane sa javnim blamiranjem.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'