AKTUELNO

Kulićka sumnja da su blogerkine emocije prema Radanoviću ugašene?

Marija Kulić i Marko Petrušević Petrući su na nekoliko trenutaka izašli sa žurke pa komentarisali svoje cimere. Kulićku je zanimalo šta Petrući misli kako bi se Luna Đogani ponašala kada bi njen bivši dečko Slobodan Radanović došao da zabavlja ukućane.

Foto: RTV Pink

Kao što je poznato, Luna trenutno uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, ali je Marija znatiželjna kako bi se blogerka ponašala kada bi Sloba došao na jednu od žurki.

Šta bi bilo kada bi on (Sloba) došao da peva? - pričala je Marija sa Petrućijem.
Ona je sad sa njim (Markom). Smešno. Ništa. Čak bi namerno išla da potencira to sa njim, jer ju je povredio - prokomentarisao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je došla Kija da peva, ona je plakala tamo, da vidim kako bi reagovala kada je u vezi - dodala je Marija, a Petrući je bio siguran da Luna nikakav pogrešan potez ne bi povukla.

Petrući je od samog početka imao čvrst stav da Đoganijeva ne bi poklekla i pokazala svoju slabost, već da bi bila sve vreme uz Miljkovića, s obzirom na to da ju je Radanović mnogo povredio.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZGLEDAŠ KAO ISFEMINIZIRANI DEBIL: Marko uradio ovo pred Lunom, ona od SRAMOTE nije mogla da ga pogleda, pa mu uputila ŽESTOKE REČI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'