AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakve reči.

Bivši zadrugar koji je diskvalifikovan iz ''Zadruge 2'' ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama koje objavljuje u okviru Instagram priče. Vladimir Tomović je po svom ulasku u rijaliti pokazao simpatije prema mladoj blogerki Luni Đogani. Ipak, tokom svog boravka je razvio emocije prema Staniji Dobrojević sa kojom je i dalje u vezi, iako se ona vratila u rijaliti.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Na meti njegovih misli ovog puta našao se Gagi Đogani koji je izjavio da je Luna odbila Tomovića. Poznati rijaliti učesnik je opleo po Đoganiju navodeći kako ne treba da ga komentariše, već brine da mu se tetovirane obrve ne razmažu po licu.

Foto: Printscreen Instagram

Šalji mi klip gde Gagi Đogani, gospodin koji je priznao da je lečeni narkoman kaže: ''Vladimir je odbijen do strane njegove ćerke. ''Gospodine'' Đogani, vodite računa da Vam se te tetovirane obrve ne razmažu po čelu. Obratite pažnju na silikone u ustima i po čelu. Obratite pažnju na silikone u ustima i puder. Na uzimajte u usta mene ''gospodine'' Đogani neko povedite računa o sebi i Vašem fizičkom izgledu jer na Vašu žalost, estetska hirurgija je napredovala mnogo više od medicine pa manjak mozga nadoknadite plastičnim operacijama - napisao pa na kraju dodao:

PROČITAJ VIŠE: SVAĐAO SE SA KIJOM I SLOBOM ZBOG NJE: Bane BESAN KAO RIS zbog Lunine podele budžeta, pa joj poručio da ih tek čeka OBRAČUN! (VIDEO)

Izvinjavam se svima što sam spao na nivo ovog bezmozgovića i prokomentarisao ga. Živi mi bili - bile su reči Tomovića.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Vladimir Tomović

'