AKTUELNO

Ne može da zaboravi ono što je prošla sa njim.

Luna Đogani imala je na umu da Marku Miljkoviću priredi iznenađenje povodom Dana zaljubljenih, a Drvo mudrosti joj je dalo tajni zadatak koji mora da odradi zarad toga.

Blogerka nije imala sreće da njen zadatak uspe, jer je Miljković svim otkrio da o čemu se radilo. Od tog trenutka ona je besna na svog dečka, a kako su se tokom emisije "Pitanja gledalaca" dotakli ove teme Luna je priznala Jovani Tomić Matoroj da se Slobodan Radanović mnogo više trudio da je iznenadi, nego što to čini Marko.

Foto: Pink.rs

Ja sam htela njega da iznenenadim, ne on mene. Meni ne treba ništa, ni čokolada. Nemam želju za tim. Možda sam ja luda što sam okružena takvim ljudima. Moj očuh mami uvek priređuje nešto. Ja sam navikla na to, ja to volim i ne želim da promenim - žalila se Luna Tomićevoj.
Nemaš sreće sa odabirom muškaraca - prokomentarisala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Onaj (Sloba) kakav god je bio, on je za te stvari - ostala je nedorečena Luna.
Kad je dao Sanji da kupi kupku i čokoladu za rođendan, pa ti je napravio - prisećala se Matora.

Po svemu sudeći, Đoganijeva nikako ne može da pređe preko ovoga i da joj je duboko u srcu urezano sve ono što je prošla sa Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE ŽELIM DA JE VASPITAVAM: Marko objasnio kako on utiče na Lunu, Mića mu žestoko odbrusio: ONA JE ZA TEBE LAVICA, TI SI MALI MIŠ! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'