AKTUELNO

Ovde se igra za njega završava.

Tokom subote noći u Beloj kući su održane nominacije. Ukućani su odlučili da u zatvor pošalju Nenada Aleksića Ša, a poštede Draganu Mitar. Publika je takođe imala priliku da da svoj sud, a najmanju podršku dala je Marku Markoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su proveli ceo dan u zatvoru, a kada ih je posetio voditelj Ognjen Amidžić, to je bio znak da je došao trenutak izbacivanja. Voditelj je zadrugarima nominovanim za izbacivanje objasnio pravila igre, a zadatak je bio da oni bosim nogama uhvate što više loptica i prebace ih u posudu pored.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon borbe, pobedu u ovom duelu odneo je Marko Marković i njemu su bili duplirani glasovi. Ognjen je saopštio potom da je 59% glasova odneo Nenad Aleksić Ša, dok je Marko Marković imao 41% i time izgubio ulogu stanara Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: DEČKO TI JE KRIMINALAC: Višnja i Miki se ŽESTOKO POSVAĐALI, on joj poručio da je FOLIRANT, pa izjavio OVO o njenom izabraniku! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je morao da se pozdravi sa ukućanima i napusti velelepno imanje u Šimanovcima, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'