AKTUELNO

Postavio se kao pravi džentlmen.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Na red je došao i Bora Santana koji je imao pitanje za Lunu Đogani. On je upitao blogerku na koje ukućanke je mislila kada je rekla da su "kokoške ljubomorne na njenu vezu sa Markom Miljkovićem".

Miljana, Dragana. Dorotea je najmanje sujetna - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog njenog odgovora Miljana Kulić se iznervirala, pa je osula paljbu po Đoganijevoj, a onda je prokomentarisala i njenu vezu sa Markom u negativnom kontekstu.

Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana sviđa. Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli. Ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna - provocirala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Luna nije želela da reaguje na Miljanine provokacije, Marko je odmah skočio u njenu odbranu i žestoko odbrusio Kulićevoj.

Šta udaraš na roditelje, je l' smradu jedan, g*vno jedno? Ti si jedna smećarka koja ume samo da spominje roditelje. Smrduljo jedna! - vikao je Marko na Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE ZNA SE KOJA JE GORA OD VAS DVE! Miki video Suzanu sa ovom zadrugarkom, pa joj sasuo sve u lice: NIŠTA OD MENE NISI NAUČILA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'