AKTUELNO

Sigurna je u njihovu ljubav.

Večerašnja emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otvorena je temom koja je najviše intrigirala javnost i zadrugare proteklih dana - odnosom Ane Korać i Davida Dragojevića. Između njih je došlo do prve svađe kada su saznali da njegova bivša devojka Alesandra Subotić još živi u njegovoj porodičnoj kući.

Iako joj je David jasno poručio da je među njima gotovo, Aleksandra ne može da se pomiri sa raskidom, pa tvrdi da je njegova i Anina veza lažna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da nisam fejk. Moje emocije prema Ani su iskrene. Voleo bih da se vidim sa mamom, jer mislim da je njoj glupo da nekome kaže da ide, ne zna kako da se postavi. Što se Aleksandre tiče, ponavljam joj da sam ja sada sa Anom i da ide u Kaluđericu. Malo mi je teško i ružno da to moram stalno da pričam - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

David sve priča izokola, nikada ne kaže direktno. Meni posle bude neprijatno, jer sam se osetila kao da smo nas troje u vezi. Njihova veza je od starta bila katastrofa, ja nisam ništa imala sa njim dok on nije rekao a je raskinuo. Ona verovatno misli da je naša veza fejk zato što je ona takva i pravila je fejk priče. Mislim da ona pravi žrtvu od sebe, ja bih na njenom mestu otišla u svoju kuću. Ja njega volim i nas ništa ne može da poremeti. Čak i da ona uđe ovde ne bi mogla da nas poremeti - dodala je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: TA JE SAMO TRAŽILA KADAR: Miki siguran da je OTKRIO pravo lice Višnje Petrović! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'