AKTUELNO

Njih dvoje uhvaćeni su na večeri u Gani, a njihova zajednička fotografija preplavila je internet.

Inostrani mediji bruje da je slavna manekenka Naomi Kembel (48) u vezi sa 23 godine mlađim pevačem Lijamom Pejnom (25), članom sastava "One Direction". Naime, njih dvoje uhvaćeni su na večeri u Gani, a njihova zajednička fotografija preplavila je internet.

Foto: Tanjug

Prema navodima britanskog tabloida "The Sun", prijatelji para su potvrdili da su manekenka i pevač u vezi i da se tajno viđaju već dva meseca.

- Odlično se slažu i jako se sviđaju jedno drugome. I ne samo to, Lijam se pohvalio da im je s*ks super - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Tanjug AP

Navodno, Naomi pomaže Lijamu da izgradi karijeru u manekenstvu. Da ima nešto više od prijateljstva, mnogi su primetili na Instagramu, kada je Pejn Kembelovoj ostavljao dirljive komentare.

- Savršenstvo od osobe, nemoj da me gledaš tim očima - napisao je pevač nedavno Naomi na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Popularni par zvanično nije potvdrio da su u vezi, a ono što je evidentno jeste da Lijam očigledno voli starije žene. Naime, pevač sastava "One Direction" bio je do prošle godine u vezi sa pevačicom Čeril Kol (35), s kojom ima sina Bera (1).

Podsetimo, Čeril i Lijam upoznali su se na jednom muzičkom talent takmičenju. Kolova je bila članica žirija, a Pejn takmičar, a tada je on imao svega 14 godina.

Autor: Pink.rs

#Naomi Kembel

'