AKTUELNO

Društvene mreže se usijale.

Trudna vojvotkinja Megan Markl ponovo se našla na udaru javnosti, a ovog puta razlog je plastična operacija koju mnogi tvrde da je imala, nakon što je obelodanjena jedna njena fotografija iz mladosti.

Naime, glumica Ketrin Mekfi objavila je na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana na kojoj pozira s mladom Megan Markl.

Foto: Tanjug AP

- Megan i ja smo zajedno nastupale u mjuziklu kad smo bile klinke. Ona je odrasla i postala vojvotkinja od Saseksa, a ja sam postala zvezda Vest Enda. Imamo isti život ako mene pitate - napisala je Ketrin uz fotografiju zbog koje su mnogi posumnjali da je Megan imala plastičnu operaciju nosa.

''Meganin novi nos izgleda isto kao Harijev“, „Plastična hirurgija radi čuda“, „Nos joj je totalno drugačiji, to je činjenica, svako to vidi“ - pisali su jedni, dok su je drugi branili da je tu bila tinejdžerka, te da je izrasla i da je normalno da joj se lice, pa i nos, promeni.

''Obe imaju tinejdžerski zaobljena lica, a Megan se smeje, zbog toga joj nos izgleda šire“, „Ovde ima otprilike 15 godina, svi izgledaju drugačije kad su tinejdžeri“, „Jako je smršala u međuvremenu, a nos se gubitkom težine menja, kao i sve ostalo na tebi“ komentarisali su oni koji su tvrdili da Megan nije imala operaciju nosa.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'