AKTUELNO

Iako bi se od nje očekivalo da se primiri, ona sve vreme radi suprotno!

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški. Kako Veliki šef ne toleriše nijednu vrstu nasilja, ona je morala odmah da napusti impresivni grad nadomak Beograda, što joj je teško palo s obzirom na to da je njen tadašnji dečko David Dragojević ostao unutra.

Foto: Pink.rs

Iako bi se od nje očekivalo da će se primiriti i pokušati da ispravi svoju grešku, ona je nastavila sa bahatim i sramnim ponašanjem. Naime, otkako je napustila Zadrugu, njena veza je završena, jer je David uplovio u romansu sa Anom Korać, za šta Subotićeva smatra da su joj drugi krivi. Tako je novinaru televizije Pink Nemanji Vujičiću odbila da da izjavu, govoreći kako ne želi nikakvu saradnju sa medijskom kućom koja joj je donela popularnost.

Ne želim da pričam ni o čemu, naročito sa tvojom televizijskom kućom. Ti si novinar televizije sa kojim ja ne želim da sarađujem - bahata je bila Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoju nekulturu pokazala je i time što je napustila prostoriju u kojoj se nalazila i zalupila vrata novinaru koji je samo pokušavao da obavi svoj posao. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'