AKTUELNO

Zerinina majka je nakon svega bila prinuđena da Jasminu Čolak blokira na Viberu.

Bane Čolak je šokirao zadrugare i javnost kada je za crnim stolom izneo da je Zerina Hećo abortirala njihovo dete i do detalja opisao taj postupak. Zerina je njegove tvrdnje oštro negirala, a za portal Pink.rs se oglasila i njena majka Sanela koja je priložila dokaze da je Bane ponovo slagao.

Bane je za crnim stolom, ali i u nedavnom razgovoru sa Zoricom Marković rekao da je Zerina navodni abortus krila čak i od svoje majke. Sanela je priložila jučerašnju prepisku u kojoj ju je Čolakova majka Jasmina optužila da je za sve znala, što je ona shvatila kao još jedan dokaz da su se njih dvoje pogubili u svojim lažima.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Prvo kažu da su za to znali samo njih troje, a onda mi dotična gospođa govori kako sam i ja znala. Ne zna se više ko laže. On da mi priđe i kaže da se zove Branislav Čolak, ja bih mu tražila ličnu kartu - rekla je Sanela i otkrila da je angažovala advokata, kao i da se neće smiriti dok Bane i njegova majka ne odgovaraju za svoje laži.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je prošle noći ponovo pokrenuo žučnu raspravu sa Zerinom tokom koje je rekao nešto što je naišlo na oštru osudu javnosti i ostalih ukućana. Naime, on je svoju bivšu devojku podsetio na njenu najveću traumu i nazvao je "jadnom malom silovanom devojčicom", što je zgrozilo i šokiralo, kako zadrugare, tako i publiku.

Odgovorno tvrdim da je on lud. Njega tamo nema bez Zerine. Prvo joj je pretio da će reći za silovanje, pa je izmislio da bivši muž želi da joj uzme dete, sada ovo. Pitam se šta je sledeće? Ovo je psihička tortura nad njom. To je vraćanje u stanje traume - zaključuje Sanela.

Autor: J. Radovanović

#Zadruga 2

'