AKTUELNO

Obezbeđenje sprečilo incident.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rebeka Popović želela je da čuje od Zlate Đurković zbog čega se ova zadrugarka posvađala sa Snežanom Ilić. Zlata i Snežana, odlukom Zorice Marković, ove nedelje postavljene su za potrčke i zajedno spavaju u sobi za izolaciju.

Ja sam nekada ovu ženu zvala 'gospođom'. Od juče neću da je komentarišem. Svakim mojim komentarom, ona dobije krila i pomisli da je bitna - govorila je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlatino izlaganje prekinuo je Bora Santana koji je gađao Rebeku Popović, sa kojom se ranije posvađao tokom igre istine. U sve su se umešali Zorica Marković i Lepi Mića koji su govorili Bori da se smiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro! Što napadaš ženu? Nije ceo dan, nego stalno to radiš! - govorila je Zorica Bori.

PROČITAJTE: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ne možete NI DA ZAMISLITE ko su Kijini favoriti u Zadruzi! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, u jednom momentu došlo je do varnica između Bore i Marka Petruševića Petrućija koji je u vezi sa Rebekom Popović. Petrući je želeo da odbrani svoju devojku, koja je tokom ove svađe sve vreme bila u kupatilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada su pale teške reči između Bore i Petrućija koji su međusobno želeli fizički da se obračunaju. Ukućani su odmah skočili, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti i sprečilo veći incident.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro hvala ti za sve! Sačekaću te posle! Hvala ti za sve... Pi*ketino jedna! - pričao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi j*beš mamu! J*bem li ti ja mamu! Koji ti je k*rac? Majo, j*baću ti mamu i tebi! Za ovo će da vidi! - govorio je Bora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Marko Petrušević

'