AKTUELNO

Modelsica je priznala da je Ša bio taj koji je insistirao da Pavla prave ljubomornim.

Sreda popodne rezervisana je za emisiju "Radio Amnezija". Ovoga puta, voditelji Bora Santana i Bane Čolak su se potrudili da naprave zanimljiv program i da razvesele kako zadrugare tako i gledaoce i slušaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana Mitar je glavna tema mnogih zadrugara imajući u vidu da je sa Nenadom Aleksićem Ša ostvarila odnos koji je zasmetao njegovoj supruzi Ivani. Ona je zbog toga juče ušla u rijaliti i zamolila ga da razdvoji krevet od Modelsice.

Foto: TvPink Printscreen, Unsplash

Ja nisam nikakav rijaliti igrač. Suviše sam iskrena. U principu sam ja možda kriva jer sam prihvatila ta piskaranja. Potpala sam pod uticaj jer sam dozvolila da dođe do te situacije. Ja sam rekla da je on simpatičan dečko, ništa više. Meni ne treba ovde neka priča. Ja ništa o svom braku nisam iznela što se već ne zna. Moja je greška što sam prihvatila tu priču. Ja brakove nikome ne kvarim. Ne volim da se igram sa oženjenim muškarcima, niti se družim. On se prvi umešao u moju priču sa Pavlom - ispričala je Dragana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam ja primetila da se igra otrgla kontroli, ja sam tu i završila. To nisu bili moji predlozi. Ja se sećam i piskaranja i svega. Da se vidi ko je inicijator svega. Bio prošlo, završila se. Ne bih se poljubila sa njim - istakla je Modelsica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Modelsica je istakla da je ona o ovoj temi najviše pričala sa Zoricom Marković i Lepim Mićom i istakla da želi da stavi tačku na njegov odnos sa Nenadom.

Nije moja igra. Ja odlično plivam sama. Ne volim lažove, koji jedno pričaju, a drugo rade. Moj suprug zna šta sam ja i kroz šta smo sve prošli - rekla je za kraj Dragana i stavila do znanja svima da je ipak Ša bio taj koji je potencirao njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: REČIMA GA DOVEO DO LUDILA! Ša PROVOCIRAO Pavla, a onda SE IZVINIO SVOJOJ PORODICI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'