AKTUELNO

Niko nije očekivao da će baš ona biti njen izbor.

Prethodne noći zadrugarka Olja Bajrami je odlukom glasova publike napustila najgledaniji rijaliti "Zadrugu", a takmičari koji su se mesecima družili sa njom ispratili su je u suzama.

Ona je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević u studiju otkrila sve o utiscima koje je stekla tokom svog učešća, a onda je ostavila pismo u kojem je odredila ko će od zadrugara biti novi vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, hvala vam na svemu, budite mi dobro! Savo, Višnja, Aleksa, Zlato, držite se do kraja! Majko, pazi na sebe. Vođa je Zorica - napisala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona kada je bila podizana 2-3 puta, ja sam je molila da me ne stavi za vođu. Hvala, Olja, nisi trebala. Ja sam zaboravila da je podsetim da to ne uradi, ali, šta je tu je. Šta da vam kažem, klasika. Samo bih vas zamolila pošto znate šta ja sve radim, ja sam gazda pa sam gazda. Zamolila bih da se sredi ova kuća da blista jer je stvarno kao štala. Ko god bio vođa ja sam radila, da li kuhinja ili sve. Čisto, otkako smo ušli nije rađena generalka. Ko ima dobru volju, ja ću sa njim raditi - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'